Met jouw training heb ik de vliegende start waar ik op hoopte!

Voor mijn online-trainingsmodule wilde ik zelf snel kwalitatief goede video’s maken. Niet van die sh%$#t die je zo vaak voorbij ziet komen. Die meer afbreuk dan goed doet…

Met de cursus heb ik in no-time de basics van video mezelf eigen kunnen maken. Elisabeth geeft geen algemene maar juist superconcrete tips. Geen droge theorie, maar met alles wat behandeld wordt, kun je zelf gelijk in de praktijk aan de slag.

Nadat ik mijn eerste video had gemaakt heb ik in een Skype-sessie met Elisabeth de puntjes op de i gezet. Natuurlijk kan het allemaal nog veel beter. Maar met Neem de Regie heb ik de vliegende start waar ik op hoopte!

Mark Idzinga
Midz.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *